Eindhoven, Freddy van Riemsdijkweg 18 t/m 28

Kavelnummer: 4609-1

Let op!
In tegenstelling tot wat vermeld staat in artikel 22 van de bijzondere veilingvoorwaarden is volgens informatie verstrekt door de eigenaar op 30 augustus 2017 een gedeelte van het Registergoed verhuurd aan vier (4) verschillende huurders voor totaal EUR 64.539,60 exclusief omzetbelasting, voorschot energie en servicekosten. De huurovereenkomsten en recente huurfacturen kunt u opvragen bij de veilingnotaris. Verkoper heeft de huurovereenkomst van de huurder van 600m2 op de 1ste verdieping alsmede 6 parkeerplaatsen vernietigt casu quo de nietigheid ingeroepen op grond van artikel 3:264 Burgerlijk Wetboek, het risico dat deze vernietiging casu quo de nietigheid niet mogelijk is omdat bijvoorbeeld het Registergoed al verhuurd was ten tijde van de hypotheekverlening of omdat bijvoorbeeld de huidige verhuring niet op ongewone, voor de Verkoper meer bezwarende voorwaarden heeft plaatsgevonden, is voor rekening en risico van de Koper.

Volgens informatie staan er enkele koelunits tussen het Registergoed en het naastgelegen gebouw, de Beatrix de Rijkweg 3-7 te Eindhoven, welke ook in eigendom is bij de Eigenaar, deze koelunits zijn ten behoeve van beide gebouwen. Tevens is er een elektra meter aanwezig die het energieverbruik van beide panden meet en welke niet is gesplitst. De splitsing/ontmanteling van de hiervoor bedoelde voorzieningen zijn geheel voor rekening en risico van Koper.

Kavelgegevens

Omschrijving
Het object betreft het vrijstaande en multi-tenant kantoorgebouw, lokaal bekend als Freddy van Riemsdijkweg 18-28, 5657 EE in Eindhoven. Het object is kadastraal bekend als gemeente Strijp, sectie F, perceelnummer 1171, groot circa 2.684 m2.

Commerciƫle omschrijving
Het object betreft een vrijstaand en multi-tenant kantoorgebouw, bestaande uit drie bouwlagen. Het object is traditioneel gebouwd, onder een functionele architectuur. Het gebouw omvat in zijn totaliteit circa 1.906 m2 VVO. Het object beschikt over een eigen en middels klinkers verhard parkeerterrein aan de achterzijde.

Bijlages
Klik hier om naar de openbare online dataroom te gaan

Deze kavel is nu gesloten
Start veiling 07-09-2017 14:00
Sluiting opbieden 07-09-2017 15:23
Start bieden op afslag 07-09-2017 15:28

Meer informatie over deze veiling:
Eindhoven, Freddy van Riemsdijkweg 18 t/m 28

Biedgegevens

Deze veiling wordt uitgevoerd door:


Soort kavel 1% inzetpremie ten laste van koper
Openingsbod € 0
Aantal biedingen 72
Hoogste opbod € 1420000
Bedrag afslag € 500
Laatste bod € 1.420.500,00

  • Toewijzing aan de hoogste bieder geschiedt na gunning van de opdrachtgever.  De opdrachtgever heeft het recht van gunning. Zie voor de gunningstermijn en verdere informatie de algemene en bijzondere veilingvoorwaarden.
  • Het bod is exclusief eventuele (veiling)kosten en
    belastingen.  Uw bod is exclusief eventuele p.m.-posten, inzetpremie en belasting. Na invoering van een bod kunt u dit op de volgende pagina bevestigen. Daar worden ook de totale kosten (excl. p.m.-posten, inzetpremie en belastingen) bij uw bod opgeteld getoond.

U moet ingelogd zijn om te kunnen bieden

Nog geen toegang?
Registreren
Refresh question answers
In artikel 22 van de bijzondere veilingvoorwaarden staat vermeld dat er circa 45 parkeerplaatsen zijn, hier dient echter, net als in de omschrijving van het Registergoed, circa 40 parkeerplaatsen te staan.
  • Doorsturen
  • Stel een vraag

Bod plaatsen?

  1. Registreer gratis of log inals u al bent geregistreerd.
  2. Lees de voorwaarden , de veilinginformatie en de kavelomschrijving goed.
  3. Bezoek de kijkdagen om de kavels te inspecteren. Controleer hier de algehele staat voordat u een bod plaatst
  4. Bepaal en plaats uw bod.

U krijgt na invoering van het bod een overzicht inclusief alle kosten waarna u uw bod kunt bevestigen.

BOG Auctions veilt in opdracht van derden en geeft geen garantie op aangeboden kavels.

Een geplaatst bod is niet vrijblijvend. Als de kavel wordt gegund, bent u verplicht dit tegen het door u geboden bedrag af te nemen.

Als koper bent u verantwoordelijk voor een tijdige betaling en het tijdig afhalen van de gekochte kavels.

Door het plaatsen van een bod verklaart u (wederom) akkoord te gaan met de voorwaarden.