Eindhoven, Freddy van Riemsdijkweg 18 t/m 28

Kavelnummer: 4609-1

Let op!
In tegenstelling tot wat vermeld staat in artikel 22 van de bijzondere veilingvoorwaarden is volgens informatie verstrekt door de eigenaar op 30 augustus 2017 een gedeelte van het Registergoed verhuurd aan vier (4) verschillende huurders voor totaal EUR 64.539,60 exclusief omzetbelasting, voorschot energie en servicekosten. De huurovereenkomsten en recente huurfacturen kunt u opvragen bij de veilingnotaris. Verkoper heeft de huurovereenkomst van de huurder van 600m2 op de 1ste verdieping alsmede 6 parkeerplaatsen vernietigt casu quo de nietigheid ingeroepen op grond van artikel 3:264 Burgerlijk Wetboek, het risico dat deze vernietiging casu quo de nietigheid niet mogelijk is omdat bijvoorbeeld het Registergoed al verhuurd was ten tijde van de hypotheekverlening of omdat bijvoorbeeld de huidige verhuring niet op ongewone, voor de Verkoper meer bezwarende voorwaarden heeft plaatsgevonden, is voor rekening en risico van de Koper.

Volgens informatie staan er enkele koelunits tussen het Registergoed en het naastgelegen gebouw, de Beatrix de Rijkweg 3-7 te Eindhoven, welke ook in eigendom is bij de Eigenaar, deze koelunits zijn ten behoeve van beide gebouwen. Tevens is er een elektra meter aanwezig die het energieverbruik van beide panden meet en welke niet is gesplitst. De splitsing/ontmanteling van de hiervoor bedoelde voorzieningen zijn geheel voor rekening en risico van Koper.

Omschrijving
              Het object betreft het vrijstaande en multi-tenant kantoorgebouw, lokaal bekend als Freddy van Riemsdijkweg 18-28, 5657 EE in Eindhoven. Het object is kadastraal bekend als gemeente Strijp, sectie F, perceelnummer 1171, groot circa 2.684 m2.

Commerciële omschrijving
Het object betreft een vrijstaand en multi-tenant kantoorgebouw, bestaande uit drie bouwlagen. Het object is traditioneel gebouwd, onder een functionele architectuur. Het gebouw omvat in zijn totaliteit circa 1.906 m2 VVO. Het object beschikt over een eigen en middels klinkers verhard parkeerterrein aan de achterzijde.

Bijlages
Klik hier om naar de openbare online dataroom te gaan

Het is op dit moment niet (meer) mogelijk om een bod te plaatsen.

U kunt nu bieden op afslag!
Start veiling 07-09-2017 14:00
Sluiting opbieden 07-09-2017 14:15
Start bieden op afslag 07-09-2017 14:20

Meer informatie over deze veiling:
GEGUND - Eindhoven, Freddy van Riemsdijkweg 18 t/m 28

  • Doorsturen
  • Stel een vraag