ONDERHANDS VERKOCHT - Budel, Fazantlaan 93

Kavelnummer: 4721-1

“De rechtbank Oost-Brabant heeft verlof verleend aan de verkoper om het huurbeding in te roepen tegen de (on)bekende huurder(s) en onderhuurder(s) en bepaald dat gedurende een termijn van twee weken na de betekening van de beschikking aan de (on)bekende huurder(s) en onderhuurder(s) het pand niet ontruimd mag worden.”

Omschrijving
              Let op! Deze veiling is geannuleerd vanwege een onderhandse verkoping. Bieden op dit object is niet mogelijk.

Een perceel grond met het daarop gelegen woonhuis met tuin, plaatselijk bekend Fazantlaan 93 te 6021 ZD Budel, kadastraal bekend gemeente Budel, sectie C nummer 3152, groot veertien are en twintig centiare.

Omschrijving makelaar
Het te veilen object betreft een vrijstaande woning, type woonboerderij met erf, tuin, ondergrond, garage en overige onroerende aanhorigheden.

Deze vrijstaande woning is gelegen aan de Fazantlaan te Budel. De vrijstaande woning is gelegen in de wijk Midbuul nabij de basisschool, het
centrum van Budel, het medisch centrum en diverse sportvoorzieningen. De bereikbaarheid is zowel met eigen als openbaar vervoer goed te noemen. Op eigen perceel is er voldoende ruimte om te parkeren. Verder zijn er diverse openbare parkeerplaatsen aanwezig. Het te veilen woonhuis is op korte afstand van de provinciale weg N76 en de N564 en verder is de A2 goed te bereiken. Het dorp Budel is gelegen nabij de Belgische grens tegen het stadje Hamont.

Voor meer inhoudelijke informatie wordt u doorverwezen naar de brochure.

Het is op dit moment niet (meer) mogelijk om een bod te plaatsen.

Deze kavel is nu gesloten
Start veiling 30-11-2017 08:00
Sluiting opbieden 30-11-2017 08:00
Start bieden op afslag 30-11-2017 08:05

Meer informatie over deze veiling:
ONDERHANDS VERKOCHT - Budel, Fazantlaan 93

  • Doorsturen
  • Stel een vraag