ONDERHANDS VERKOCHT - Gasselternijveen, Vaart 77

Kavelnummer: 4864-1

Omschrijving
              Let op! Deze veiling is geannuleerd vanwege een onderhandse verkoping. Bieden op dit object is niet mogelijk.

Het registergoed bestaande uit een horeca-object met woonruimte, ondergrond, erf, tuin en verder toebehoren, plaatselijk bekend 9514 AB Gasselternijveen, Vaart 77, kadastraal bekend gemeente Gasselte sectie C nummer 6067, groot 9.01 are

Omschrijving makelaar
Geheel vrijstaand horecaobject met woonruimte, ondergrond, erf, tuin en verder toebehoren gelegen aan de doorgaande Vaart 77 te Gasselternijveen. Gelegen Aangrenzend bevinden zich voornamelijk grondgebonden eengezinswoningen. Het geheel beschikt over voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

De horecaruimte is thans ingericht als (eet)café voorzien van bar met tapinstallatie, ruime zitgelegenheid voorzien van eikenhouten vloeren, keuken voorzien van benodigde apparatuur, krachtstroom en geheel betegeld met vloerverwarming (keuken gedeelte), spoelruimte, toiletgroepen en (bier)kelder.

De zelfstandige woonruimte met eigen ingang, is gelegen aan de voorzijde en bevindt zich momenteel geheel in casco staat. Op de begane grond bevinden zich twee kamers die vroeger dienst deden als woonkamer en eetkamer en een technische ruimte / bijkeuken. De eerste etage betreft tevens een geheel gestripte en casco ruimte waar mogelijkheden zijn voor de realisatie van meerdere slaapkamers. Op de etage is thans een zeer eenvoudige badkamer aanwezig.

Voor meer informatie wordt verwezen naar de veilingbrochure.

Bijlages
Klik hier om naar de openbare online dataroom te gaan

Het is op dit moment niet (meer) mogelijk om een bod te plaatsen.

Deze kavel is nu gesloten
Start veiling 22-02-2018 14:00
Sluiting opbieden 22-02-2018 14:15
Start bieden op afslag 22-02-2018 14:20

Meer informatie over deze veiling:
ONDERHANDS VERKOCHT - Gasselternijveen, Vaart 77

  • Doorsturen
  • Stel een vraag