OPGESCHORT - Arnhem, Driekoningendwarsstraat 48 - 50

Kavelnummer: 4926-1

Deze veiling is opgeschort. Bieden op dit object is vooralsnog niet mogelijk. Nadere mededeling over de nieuwe veilingdatum volgt.

Omschrijving
              Let op! Deze veiling is uitgesteld. Bieden op dit object is vooralsnog niet mogelijk.

Een perceel grond met het daarop woonhuis, plaatselijk bekend Driekoningendwarsstraat 48-50, 6828 EJ Arnhem, kadastraal bekend gemeente Arnhem, sectie Q, nummer 4319, groot een are zevenentwintig centiare.

Commerciële omschrijving
Het registergoed is verhuurd en aan de verkoper komt niet de bevoegdheid toe om de bestaande huurovereenkomsten te vernietigen met een beroep op het huurbeding. Voor zover het registergoed verhuurd is, wordt het registergoed dus onder gestanddoening van de bestaande huurovereenkomsten overgedragen aan de koper.

De gepubliceerde informatie betreffende de huurovereenkomsten betreft door de verkoper van de eigenaar ontvangen informatie. De verkoper staat op geen enkele wijze in voor de juistheid en/of volledigheid van deze informatie. Het risico dat deze informatie niet juist of volledig is, komt geheel voor rekening van de koper.

Volgens opgaaf van een van de huurders zijn de 6 units op nummer 50 en de 3 units op nummer 48 allen verhuurd. Volgens haar hebben de huurders geen huurachterstanden. Wel betalen een aantal huurders geen servicekosten meer i.v.m. achterstallig onderhoud.

Bijlages
Klik hier om naar de openbare online dataroom te gaan

Het is op dit moment niet (meer) mogelijk om een bod te plaatsen.

Deze kavel is nu gesloten
Start veiling 15-03-2018 08:00
Sluiting opbieden 15-03-2018 08:00
Start bieden op afslag 15-03-2018 08:05

Meer informatie over deze veiling:
OPGESCHORT - Arnhem, Driekoningendwarsstraat 48 - 50

  • Doorsturen
  • Stel een vraag