GEGUND - Gouda, Stavorenweg 3 en 3a

Kavelnummer: 4930-1

Om deel te nemen aan deze veiling dient u (als geregistreerde en gelegaliseerde), maximaal 3 werkdagen voorafgaande aan de veiling, een integriteitsverklaring bij de veilingnotaris aan te leveren. Voor meer informatie wordt verwezen naar de bijzondere veilingvoorwaarden.

Kavelgegevens

Omschrijving
Het te verkopen registergoed betreft twee volledig verhuurde kantoorgebouwen, Stavorenweg 3 en 3a, die via een gang op de begane grond met elkaar zijn verbonden. De Stavorenweg 3 beschikt over 6 bouwlagen en heeft een totale vloeroppervlakte van 2.852 m² v.v.o. De Stavorenweg 3a beschikt over 8 bouwlagen en heeft een totale vloeroppervlakte van 4.299 m² v.v.o. De verdiepingen zijn grotendeels vergelijkbaar ingedeeld, enkel de begane grond beschikt bij beide objecten over minder vloeroppervlak, vanwege de parkeerplekken onder de beide gebouwen. Het gehele perceel is ingericht met 140 parkeerplaatsen die enkel gebruikt mogen worden door de huurder van de beide kantoren.

Het object is gelegen op bedrijventerrein “Goudse Poort”. Dit bedrijventerrein heeft een centrale ligging in de Randstad, ten noordwesten van Gouda aan de A12 en A20. Het terrein is goed ontsloten met aan beide zijden een oprit naar de A12. Rotterdam, Den Haag en Utrecht zijn bereikbaar op maximaal een half uur rijden. Het centrum en het station van Gouda liggen beide op circa 3,5 km. Enkele omliggende bedrijven zijn Bacardi Nederland B.V., Vosko, SWINN B.V. en VDS Kunststoffen B.V. Daarnaast is er een woonboulevard op het terrein gelegen met diverse nationale en internationale retailers zoals o.a. JYSK, Beter Bed, Gamma en Henders & Hazel.
Bijlages
Klik hier om naar de openbare online dataroom te gaan

Dataroom
Voor deze veiling wordt gebruik gemaakt van een digitale (besloten) dataroom. Voor toegang tot de dataroom kunt een verzoek indienen bij de makelaar. Vraag direct toegang aan door op onderstaande link te klikken:
Vraag hier uw toegang tot de dataroom aan
Deze kavel is nu gesloten
Start veiling 12-04-2018 11:00
Sluiting opbieden 12-04-2018 12:11
Start bieden op afslag 12-04-2018 12:16

Meer informatie over deze veiling:
GEGUND - Gouda, Stavorenweg 3 en 3a

Biedgegevens

Deze veiling wordt uitgevoerd door:


Soort kavel 1% inzetpremie ten laste van koper
Openingsbod € 0
Aantal biedingen 68
Hoogste opbod € 4080000
Bedrag afslag € 1
Laatste bod € 4.080.001,00

  • Toewijzing aan de hoogste bieder geschiedt na gunning van de opdrachtgever.  De opdrachtgever heeft het recht van gunning. Zie voor de gunningstermijn en verdere informatie de algemene en bijzondere veilingvoorwaarden.
  • Het bod is exclusief eventuele (veiling)kosten en
    belastingen.  Uw bod is exclusief eventuele p.m.-posten, inzetpremie en belasting. Na invoering van een bod kunt u dit op de volgende pagina bevestigen. Daar worden ook de totale kosten (excl. p.m.-posten, inzetpremie en belastingen) bij uw bod opgeteld getoond.

U moet ingelogd zijn om te kunnen bieden

Nog geen toegang?
Registreren
Refresh question answers
  • Doorsturen
  • Stel een vraag

Bod plaatsen?

  1. Registreer gratis of log inals u al bent geregistreerd.
  2. Lees de voorwaarden , de veilinginformatie en de kavelomschrijving goed.
  3. Bezoek de kijkdagen om de kavels te inspecteren. Controleer hier de algehele staat voordat u een bod plaatst
  4. Bepaal en plaats uw bod.

U krijgt na invoering van het bod een overzicht inclusief alle kosten waarna u uw bod kunt bevestigen.

BOG Auctions veilt in opdracht van derden en geeft geen garantie op aangeboden kavels.

Een geplaatst bod is niet vrijblijvend. Als de kavel wordt gegund, bent u verplicht dit tegen het door u geboden bedrag af te nemen.

Als koper bent u verantwoordelijk voor een tijdige betaling en het tijdig afhalen van de gekochte kavels.

Door het plaatsen van een bod verklaart u (wederom) akkoord te gaan met de voorwaarden.