GEANNULEERD - Bakhuizen, De Burde 18

Kavelnummer: 4985-1

Omschrijving
              Let op! Deze veiling is geannuleerd. Bieden op dit object is niet mogelijk.

Het registergoed dat bestaat uit een perceel grond, gelegen aan de De Burde te Bakhuizen, kadastraal bekend gemeente Balk, sectie K nummer 1171, ter grootte van zestien are en negenentwintig centiare (16 a 29 ca), alsmede alle met dat perceel verbonden gebouwen, werken en beplantingen (het bedrijfspand met verder toebehoren), plaatselijk bekend 8574 TG Bakhuizen, De Burde 18.

Commerciële omschrijving
Het registergoed is op dit moment verhuurd. De geanonimiseerde huurovereenkomst is als brochure in te zien. Huurprijs en andere voorwaarden zijn hierin opgenomen
Het wordt aan de koper overgelaten of hij bij de verkrijging deze verhuur in stand houdt of beëindigt.

De mogelijkheid voor een bezichtiging wordt onderzocht. Zodra bekend is of het mogelijk is, zal datum en tijdstip gepubliceerd worden.
Door de gemeente is aangegeven dat een eventuele splitsing van het perceel tot de mogelijkheden behoord, mits de geldende bestemmingsplanregels (dus ook afstanden tot perceelgrenzen) in acht genomen zullen worden. De Algemene voorwaarden van de gemeente zijn van toepassing. Deze zijn als brochure in te zien.

De loods heeft de afmeting van circa 25 bij 12 meter, derhalve een bruto vloeroppervlakte van 300m2. het bouwjaar van de loods is van rond 2008/2009. De bouwwijze is met gevels en zadeldak van damwandprofielplaten, hoogstwaarschijnlijk geïsoleerd, een stalen draagconstructie, een betonnen bedrijfsvloer, twee overheaddeuren en enkele loopdeuren. Rondom de loods ligt een niet ingericht terrein.

Bijlages
Klik hier om naar de openbare online dataroom te gaan

Het is op dit moment niet (meer) mogelijk om een bod te plaatsen.

Deze kavel is nu gesloten
Start veiling 03-05-2018 08:00
Sluiting opbieden 03-05-2018 08:00
Start bieden op afslag 03-05-2018 08:05

Meer informatie over deze veiling:
GEANNULEERD - Bakhuizen, De Burde 18

  • Doorsturen
  • Stel een vraag