Partnerveiling - Wijchen, Vormerseweg 12

Kavelnummer: 5096-1

Omschrijving
              Deze veiling wordt gehouden op een partnerplatform!
Klik hier voor het (externe) verkoopplatform

Aan de rand van Wijchen ligt het agrarisch complex “De Vormer”. Dit complex bestaat uit twee monumentale boerderijen met bijbehorende bijgebouwen. De Vormerseweg 12 is vrij van gebruik en heeft de bestemming ‘plattelandswoning’. Hierdoor is particuliere bewoning mogelijk.

Ga voor alle informatie direct naar de website van Landelijk Vastgoed Online.

De Vormerseweg 12 bestaat uit een woonhuis met aangelegen schuur, opslagloods, bakhuis en paardenstal. Hiervan zijn het woonhuis met aangelegen schuur, de opslagloods en het bakhuis aangewezen als Rijksmonument. Het meest bijzondere is het woonhuis. In dit pand zijn nog vele authentieke elementen te vinden. In 2015 is er in samenspraak met Kontek en de Monumentenwacht groot onderhoud uitgevoerd aan de gebouwen. De werkzaamheden zijn destijds uitgevoerd door Aannemingsbedrijf Vermeulen uit Ooij.

Het perceel heeft een afmeting van ca. 2.92.78 hectare. Het exacte oppervlak van het object zal bekend worden na inmeting dor het Kadaster. Deze inmeting vindt plaats voor de notariële levering. De boerderij met bedrijfsopstallen is gelegen aan de Vormerseweg 12 en ligt ten zuidwesten van Wijchen. De ontsluiting van het perceel gaat over een gezamenlijke toegangsweg die bij verkoop apart zal worden ingemeten.


Bijlages
Klik hier om naar de openbare online dataroom te gaan

Het is op dit moment niet (meer) mogelijk om een bod te plaatsen.

Deze veiling start over 70.0 dagen en 16.810277777777777 uur
Start veiling 27-09-2018 14:30
Sluiting veiling 27-09-2018 14:45

Meer informatie over deze veiling:
Partnerveiling - Wijchen, Vormerseweg 12

  • Doorsturen
  • Stel een vraag