Den Haag, Monsterseweg 162

Kavelnummer: 5143-1

Omschrijving
Gelegen naast het landgoed Ockenburgh en op ca. 7 kilometer afstand van het centrum van Den Haag ligt dit prachtige object. Het object heeft de bestemming ‘dienstverlening’ (het bedrijfsmatig verlenen van diensten). Het betreft een gemeentelijk monument gelegen aan de doorgaande weg van Den Haag naar Monster.

Het object staat geregistreerd als gemeentelijk monument voor de gemeente Den Haag: “Voormalig boswachtershuis in neogotische stijl uit 1848, dat behoort bij het landgoed “Van Leydenhof”.

Ga voor alle informatie direct naar de website van Landelijk Vastgoed Online.

Het object wordt verkocht op basis van erfpacht. Dit houdt in dat de ondergrond in eigendom blijft bij de Stichting Het Zuid-Hollands Landschap en dat er voor het gebruik hiervan een jaarlijkse canon verschuldigd is. De te sluiten erfpachtovereenkomst kunt u downloaden op de website. Meer informatie over erfpacht kunt u vinden op www.zuidhollandslandschap.nl/erfpacht.

Voor het gebouw wordt een recht van opstal gevestigd. Het recht van opstal wordt tegen een vergoeding overgedragen aan de toekomstig erfpachter. Bij deze verkoop doet u dus een bod op het opstalrecht met bijbehorend erfpachtcontract.

Bijlages
Klik hier om naar de openbare online dataroom te gaan

Het is op dit moment niet (meer) mogelijk om een bod te plaatsen.

Deze kavel is gesloten
Start veiling 30-08-2018 00:00
Sluiting veiling 20-09-2018 14:00

Meer informatie over deze veiling:
Inschrijving - Den Haag, Monsterseweg 162

  • Doorsturen
  • Stel een vraag