ONDERHANDS VERKOCHT - Dronten, De Donge 2

Kavelnummer: 5163-1

Omschrijving
              Let op! De datum voor openbare verkoop is vervallen omdat een verzoek tot onderhandse verkoop is ingediend bij de voorzieningenrechter. Bieden op dit object is voorlopig niet mogelijk.

Het bedrijfspand met ondergrond, erf en verder toebehoren, staande en gelegen te 8253 PT Dronten, De Donge 2, kadastraal bekend gemeente Dronten, sectie K, nummer 1823, groot vijfenvijftig are en vijfenzestig centiare (55.65 a), welk kadastraal perceel is belast met een zestal zakelijk rechten als bedoeld in artikel 5, lid 3, onder b, van de Belemmeringenwet Privaatrecht respectievelijk ten behoeve van respectievelijk Liander Infra N.V., statutair gevestigd te Arnhem, Vitens N.V., statutair gevestigd te Zwolle en KPN B.V., statutair gevestigd te 's-Gravenhage, voor het aanbrengen, hebben, onderhouden en zo nodig verplaatsen, vervangen of verwijderen van werken dienende om te voorzien in de regelmatige levering van elektrische energie, respectievelijk gas, respectievelijk leidingwater, respectievelijk ten behoeve van de verre berichtgeving, alsmede het recht om het perceel te betreden en aldaar werkzaamheden te verrichten.


Belangrijke informatie
Voor overige informatie omtrent het object wordt verwezen naar de besloten dataroom (van de makelaar).

Bijlages
Klik hier om naar de openbare online dataroom te gaan

Besloten dataroom (van makelaar)
Voor deze veiling wordt gebruik gemaakt van een digitale (besloten) dataroom. Voor toegang tot de dataroom kunt een verzoek indienen bij de makelaar. Vraag direct toegang aan door op onderstaande link te klikken:
Vraag hier uw toegang tot de dataroom aan

Het is op dit moment niet (meer) mogelijk om een bod te plaatsen.

Deze veiling start over 1 dag en 16.0 uur
Start veiling 13-12-2018 14:00
Sluiting opbieden 13-12-2018 14:15
Start bieden op afslag 13-12-2018 14:20

Meer informatie over deze veiling:
ONDERHANDS VERKOCHT - Dronten, De Donge 2

  • Doorsturen
  • Stel een vraag