ONDERHANDS VERKOCHT - Loosdrecht, De Kreek 5

Kavelnummer: 5242-1

Let op! De datum voor openbare verkoop is vervallen omdat een verzoek tot onderhandse verkoop is ingediend bij de voorzieningenrechter.

Omschrijving
              Let op! De datum voor openbare verkoop is vervallen omdat een verzoek tot onderhandse verkoop is ingediend bij de voorzieningenrechter.

Een perceel grond met het daarop gelegen woning met garage en tuin, plaatselijk bekend De Kreek 5 te Loosdrecht, kadastraal bekend gemeente Loosdrecht, sectie G, nummer 576, groot 13 are 55 centiare en nummer 2401, groot 28 centiare.

Omschrijving makelaar
Vrijstaande rietgedekte villa met garage, schuur, botenhuis en eigen steiger, verwarmd buitenzwembad, jacuzzi en buitenkeuken.
Indeling: Entree, prachtige hal met vide, modern toilet, sfeervolle woonkamer met diverse zitjes, gashaard, houten vloer openslaande deuren naar het terras,
royale sfeervolle moderne eetkeuken met diverse inbouwapparatuur en openslaande deuren naar terras met heerlijk uitzicht over de tuin en de Kreek, tot in de late uurtjes heeft u hier de zon.

Vanuit de centrale hal, trap naar het souterrain, met werkkamer, bioscoop, berging, relaxruimte met sauna en aangrenzende moderne badkamer met Turkse stoomdouche.

1ste verdieping: overloop met 2 royale kinderkamers waarvan een met kleedkamer, moderne douchekamer, prachtige master bedroom met zicht over de Kreek, met vide met kleedkamer en berging, doorloop naar fraaie moderne badkamer met bad/jacuzzi, separate douche, toilet, dubbele vaste wastafel.

Bijlages
Klik hier om naar de openbare online dataroom te gaan

Het is op dit moment niet (meer) mogelijk om een bod te plaatsen.

Deze kavel is nu gesloten
Start veiling 11-12-2018 08:00
Sluiting opbieden 11-12-2018 08:00
Start bieden op afslag 11-12-2018 08:05

Meer informatie over deze veiling:
ONDERHANDS VERKOCHT - Loosdrecht, De Kreek 5

  • Doorsturen
  • Stel een vraag