• Home
  • 5 jarig jubileum BOG Auctions

5 jarig jubileum BOG Auctions

Op 6 juni 2018 is het alweer 5 jaar geleden dat BOG Auctions haar eerste veilingen mocht organiseren, in opdracht van 6 verschillende notariskantoren. Het betrof een 13-tal veilingen, wettelijk geadverteerd in de Telegraaf en de Metro.

Inmiddels zijn er in 5 jaar tijd veel veranderingen gekomen voor het veilen van onroerend goed. Zo hoeft er niet meer wettelijk in een krant te worden gepubliceerd, is een veilingzaal geen verplichting meer, en is het mogelijk een veiling 100% online te organiseren.

Maar ook BOG Auctions heeft in de jaren veranderingen doorgemaakt. Het team is uitgebreid, de website is meerdere malen gemoderniseerd, de marketing is geprofessionaliseerd, er zijn tools gekomen voor onze opdrachtgevers om een veiling beter te kunnen beheren en organiseren, er is een inschrijvingsmodule ontwikkeld en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Met trots kijken we terug op 5 jaar lang ervaring, verbeteringen, professionalisering maar ook heel veel toewijding en plezier.

Soms zegt een plaatje meer dan woorden, zo ook in de vastgoedbranche. Wij danken iedereen voor het vertrouwen de afgelopen jaren en kijken uit naar de volgende 5 jaar!

Team BOG AuctionsBOG Metro