Verzend een e-mail over de kavel

Kavelgegevens

4819-1 Eext, Stationsstraat 56

Omringd door de fraaiste Drentse natuur en natuurgebieden, maar toch uitermate goed bereikbaar, is deze voormalige boerenbehuizing gesitueerd. Het stoere gebouw ligt op een perceel van bijna 6.450 m2, direct aan een unieke veenplas.

Het pand omvat beneden een drietal zalen met verschillende sferen (eetkamer, binnenplein en terras) alsmede een Engelse pub in het voormalige voorhuis. Aan de achterzijde van het pand bevinden zich de werkruimten: de koude en warme keuken, de spoelkeuken en berging. De verdieping biedt nog mogelijkheden, omvat nu uitsluitend een paar kamertjes en de zolderberging. Achter het hoofdgebouw bevindt zich de vrijstaande bedrijfsschuur, met provisieruimten en koelingen.

Het huidige bedrijf, 'de schaopwas' is al lange tijd een grote trekpleister in de wijde omgeving. Niet alleen vanwege de strategische ligging (uitstekend bereikbaar met de auto vanaf zowel Groningen als Assen), maar met name ook vanwege de gehanteerde succesformule van groepsaccommodatie danwel voor riant wonen met bedrijf aan huis.

Bijzonderheden: De bijgelegen veenplas is eventueel in combinatie met de woning aan de Stationsstraat 54a eveneens te koop. De inventaris is mee over te nemen; deze is niet in de genoemde vraagprijs begrepen.

Bijlages
Klik hier om naar de openbare online dataroom te gaan

Uw gegevens
Ontvanger

Velden met * zijn verplicht

Annuleren