• Home
  • Onze partners

Onze partners

BOG Auctions is onderdeel van de Auctio Group, marktleider op het gebied van online veilingen met activiteiten in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Kroatië en Spanje.

Daarnaast werken wij veelvuldig samen met onderstaande bedrijven om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en waar nodig kunnen ontlasten.

BVA Services
BVA Services is uw 24/7 partner bij calamiteiten, ontruimingen, bereddering, beheer, bewaking, herstel en verkoop van (on-) roerende zaken, schepen en vliegtuigen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door deskundige, gecertificeerde vakmensen tegen een transparante kostenvergoeding.

BVA Auctions
BVA-Auctions.com is marktleider in online veilingen in de Benelux.
Indien er samen met het Onroerend Goed ook roerende zaken moeten worden geveild wordt er in samenspraak met BVA een compleet veilingtraject opgetuigd. Lees hier meer.

Nationalevastgoedveiling.nl
BOG Auctions onderhoudt een strategische samenwerking met Nationalevastgoedveiling.nl.
Op dit veilingplatform wordt voornamelijk (leegstaand) residentieel vastgoed geveild in opdracht van diverse hypotheekhouders.

Dechow
Dechow is het grootse veilinghuis van Duitsland en veilt in opdracht van Derden voornamelijk roerende en onroerende zaken. Lees hier meer.

BVA Nautic
BVA Nautic is een initiatief van BVA Auctions om een onafhankelijk platform te bieden voor het veilen van schepen en boten.Auctio Group