• Home
  • Onze partners

Onze partners

BOG Auctions is onderdeel van de holding TBauctions, waaronder de veilinglabels van de Auctio Group vallen, Europees marktleider op het gebied van online veilingen.

Daarnaast werken wij veelvuldig samen met onderstaande bedrijven om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en waar nodig kunnen ontlasten.

BVA Auctions
BVA-Auctions.com is marktleider in online veilingen van voornamelijk consumentengoederen.
Indien er samen met het Onroerend Goed ook roerende zaken moeten worden geveild wordt er in samenspraak met BVA Auctions een compleet veilingtraject opgetuigd.

Troostwijk
Troostwijk Veilingen is met kantoren in 18 landen Europees marktleider in het organiseren van online veilingen in de industriƫle sector.

Nationalevastgoedveiling.nl
BOG Auctions onderhoudt een strategische samenwerking met Veilingnotaris.nl (onlangs samengegaan met Nationalevastgoedveiling.nl).
Op dit veilingplatform wordt voornamelijk (leegstaand) residentieel vastgoed geveild in opdracht van diverse hypotheekhouders en eigenaren.

BVA Services
BVA Services is uw 24/7 partner bij calamiteiten, ontruimingen, bereddering, beheer, bewaking, herstel en verkoop van (on-) roerende zaken, schepen en vliegtuigen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door deskundige, gecertificeerde vakmensen tegen een transparante kostenvergoeding.
Auctio Group